Visie

De doelstelling van onze school is, iedereen de gelegenheid te bieden om in een prettige omgeving haar of zijn talenten zo optimaal te kunnen ontwikkelen. Hierbij staat de kwaliteit van de lessen voor ons hoog in het vaandel en wij streven er dan ook naar om voortdurend op de hoogte te blijven.

Voor onze leerlingen vinden wij het uiterst belangrijk dat de lessen een ontspannen en stimulerend karakter hebben waarbij de leermomenten hand in hand gaan met persoonlijke ontwikkeling en een gezonde, prettige manier van werken.

Om dit te kunnen bereiken, streeft onze school naar een open karakter waarbij iedereen de ruimte moet krijgen om haar of zijn wensen en/of opmerkingen kenbaar te maken. Aarzel dus nooit om ons aan te spreken over wat dan ook. Pas als wij weten wat er bij onze leerlingen leeft kunnen wij zo optimaal mogelijk voldoen aan onze doelstelling.